• Лінія обвалки ВРХ та свиней.Цех обвалки (фото #1)

1 / 1

Оголошення не активне, товар або послуга знята з продажу

Лінія обвалки ВРХ та свиней.Цех обвалки

Здійснюємо проектування забійних цехів, хлодобоїн та цехів з первинної переробки худоби різної продуктивності, призначених для забою великої рогатої худоби та свиней. Розробляємо технологічні рішення, які відповідають вимогам екологічних, санітарно-гігієнічних, протипожежних та інших чинних норм та правил.
Ми пропонуємо до Вашої уваги також широкий спектр забійного обладнання від іноземних та українських виробників за оптимальними цінами. Сфера наших послуг включає проектування, підбір, комплектацію, постачання забійного обладнання, а також монтаж, пуско-налагодження, гарантійне обслуговування та ремонт.
Підбираємо необхідне забійне обладнання, що підходить за продуктивністю, потужністю та експлуатаційними умовами індивідуально для кожного замовника. Крім забійного обладнання нами підбирається якісне обладнання з первинної переробки м'яса - обробці, обвалці, фасуванні м'яса та виробництва м'ясних, м'ясо-кісткових та рубаних напівфабрикатів. Ми пропонуємо нашим замовникам та партнерам найсучасніше обладнання та новітні технології від проектування до введення в експлуатацію підприємства.

  • Розділ Все для бізнесу
  • Стан Нові
  • Додане 18.03.2024 08:57

wellmarkm

На okidoki з жовтня 2022

  • Приватна особа
  • 12 оголошень
V
Підписатися

Схожі оголошення

Переглядів: 283

Номер оголошення: 11672303

Повідомлення про порушення