• Масло з твердим воском "Осмо" для стільниць (0,5 л) (фото #1)

1 / 1

Масло з твердим воском "Осмо" для стільниць (0,5 л)

643 грн.

Написати
Стрий, Стрийський район, Львівська область

Спеціально підібране поєднання рослинних масел і воску для меблів і стільниць (в тому числі, кухонних). Дерев'яна поверхня зберігає свій природний колір, при цьому не виникає відчуття, що поверхня зроблена з пластмаси.
Пофарбована поверхня стійка до будь-яких зовнішніх впливів і легка в догляді. Безбарвне масло для меблів і стільниць володіє водо- і брудовідштовхуючим властивостями. З поверхні легко усунути будь-які плями.
Для оновлення покриття, досить нанести 1 шар масла з твердим воском на очищену від бруду поверхню. Шліфування не потрібно!
Безбарвне масло для меблів і стільниць виготовляється на основі натуральних рослинних масел і воску, воно залишає пори дерева відкритими, не тріскається, не відшаровується і не лущиться.
Пофарбована поверхня стійка до побутової хімії, до плям вина, пива, кока коли, кави, чаю, фруктових соків, молока, до води.
Безбарвне масло з твердим воском легко в роботі. Досить нанести на потрібну поверхню 2 тонких шари масла за допомогою кисті або ж 3-4 шари за допомогою ганчірки (грунтовка не потрібна, між першим і другим фарбуванням). 
Витрата: 1 літр на 20 м2 в один шар; 1 літр на 12 м2 в два шари

  • Розділ Деревообробка
  • Додане 08.03.2024 14:45

Julia*

На okidoki з січня 2017

  • Приватна особа
  • 3 оголошень
Ю
Підписатися

Схожі оголошення

Переглядів: 269 (+1 сьогодні)

Номер оголошення: 5938051

Повідомлення про порушення