• Центр Американського Англійської мови в Полтаві (фото #1)
  • Центр Американського Англійської мови в Полтаві (фото #2)
  • Центр Американського Англійської мови в Полтаві (фото #3)

1 / 3

Центр Американського Англійської мови в Полтаві

Ціна не визначена

Написати
Полтава, Полтавський район, Полтавська область

American English Center - успішна і швидко розвивається, розширює мережу своїх навчальних центрів на території України. AEC запрошує до співпраці в Києві, Харкові, Вінниці, Дніпропетровську, Полтаві, Одесі, Запоріжжя та Львові. 

Більш детальніше про компанію можете дізнатись на нашому сайті http://americanenglish.ua/ru/shkoly/shkoly-v-kieve

1. Граматика англійської є досить нескладною. Відсутність відмін у пологах, сприяє обмеженню кількості змін слів і закінчень. Закінчення дієслів змінюються лише за часами і запам'ятати види закінчень дуже нескладно. Граматику англійської можна освоїти навіть самостійно, без допомоги педагога;
2. Англійська мова має непростий фонетикою. Слова часто читаються не так, як пишуться. Щоб зрозуміти, як читати тексти, необхідно вивчити правила транскрипції, що існують виключно в англійській мові. Ці сегменти мови викликають перші складності. Тут не обійтися без посидючості і регулярних занять на курсах, після чого запам'ятовуються основні слова. Як правило, на вивчення транскрипції йде до трьох місяців;
3. Досить непростим завданням можна назвати і вимову. Запам'ятати, як правильно потрібно вимовляти англійські слова не вийде, якщо ви не будете постійно чути карбовану англійську мову. Причина тут у наявності звуків, які в російській мові просто відсутні. Умілий педагог American English Center може навчити вас правильній вимові всього за кілька занять.

Не втрачайте часу і запишіться на перший пробний урок в American English Center прямо зараз. Дізнайтеся, як вивчати англійську мову з нами і почніть навчання вже сьогодні!

  • Розділ Послуги
  • Додане 18.03.2024 08:45

americanenglish

На okidoki з листопада 2016

  • Приватна особа
  • 2 оголошень
А
Підписатися

Схожі оголошення

Переглядів: 1549 (+1 сьогодні)

Номер оголошення: 6057533

Повідомлення про порушення