• Військово-стратегічна настільна ігрова система «адмірал» (фото #1)
  • Військово-стратегічна настільна ігрова система «адмірал» (фото #2)
  • Військово-стратегічна настільна ігрова система «адмірал» (фото #3)

1 / 3

Військово-стратегічна настільна ігрова система «адмірал»

797 грн.

Написати
Київ, Київська область

Сімейна настільна гра – Кращий Подарунок до свята!

Представляємо Вам Універсальний Ігровий Конструктор , що дозволяє розігрувати величезну кількість сценаріїв морських битв. Ця гра буде рости разом з дитиною! Грати можуть 2-6 гравців.

«Адмірал» надає в розпорядження гравців всі основні бойові прийоми парусного флоту: протистояння найпотужніших кораблів, абордаж та захоплення фортів противника, використання брандерів (кораблів, призначених для підпалу кораблів супротивника).

 

Базовий набір включає в себе:

24 мініатюри корабликів з різнобарвного пластику (зібрані, та готові до гри)

4 пластикові мініатюри фортів;

ігровий флюгер для визначення вітру;

24 картки кораблів + фішки та пакетики до них;

розкладне поле 912х532 мм (з двох частин 456х532 мм) з ДУЖЕ щільного картону, матова ламінація з двох сторін – не боїться води та жирних пальців;

накладні елементи поля (острови – 6 шт, рифи – 6 шт, міни – 6 шт, королівські порти – 2 шт, зливки «золота» – 7 шт.),

ілюстрована кольорова книга правил на двох мовах (російська, українська);

ігровий кубик.

Розмір коробки 37см х 31см х 8см

Хочеться окремо відзначити картки кораблів: фішки кріпляться до них на магнітній основі – це наше НОУ-ХАУ ! , Тому немає проблеми при грі – коли хитнули стіл та все розсипалося.
А навіщо в принципі картки кораблів потрібні в грі? Для того, щоб відзначати витрати ресурсів кораблів у процесі гри та ушкодження, які завдають противники вдалими пострілами.

 

Гра може бути швидко засвоєна як досвідченими гравцями, так й тими, хто лише знайомиться з захоплюючим світом настільних військово-стратегічних ігор. Для цього правила пересування корабликів та стрілянини мають кілька ступенів складності:

Лейтенант – якщо грають діти, немає складних підрахунків, проста та зрозуміла логіка руху кораблів по карті

Капітан – для підлітків й більш старших шанувальників морських битв – дуже наближені до реалій правила пересування кораблів й стрільби.

Адмірал – ускладнені правила руху та стрільби.

У базових правилах описані 2 сценарії гри:

“Океан у вогні!” – Класичне протистояння двох флотів, мета гри – знищити противника або захопити його Королівський порт. І все це треба зробити з урахуванням зміни вітру, та не розбивши свої кораблі об рифи, влучно стріляючи в супротивника!

“Даруй удачу нам в бою, Веселий Роджер” – пірати хочуть захопити іспанський флот, який перевозить золото з Нового в Старий світ, іспанці, звичайно ж, проти. Розгорається не грайливий бій!

Унікальність “Адмірала” в тому, що сценаріїв гри може бути придумано безліч. У наборі комплект елементів? що вільно розміщуються на ігровому полі, тому кожен раз можна грати на новій морській карті, достатньо в іншому порядку розмістити острови, форти, рифи!

Такі ігри дозволяють розвивати фантазію, нарощувати свій інтелект, швидкість мислення, ерудицію та навички спілкування, і, найголовніше, допомагають відмінно провести вільний час в приємній компанії!

Ми впевнені, що ця захоплююча гра займе гідне місце на Вашому столі!

  • Розділ Товари для дітей
  • Додане 03.03.2024 01:35

nataly_vovk

На okidoki з листопада 2016

  • Приватна особа
  • 19 оголошень
ВН
Підписатися

Схожі оголошення

Переглядів: 1558 (+1 сьогодні)

Номер оголошення: 5756289

Повідомлення про порушення