• Зволожуючий крем Mizon (фото #1)
  • Зволожуючий крем Mizon (фото #2)
  • Зволожуючий крем Mizon (фото #3)

1 / 3

Зволожуючий крем Mizon

100 грн.

Запропонувати ціну

В наявності: 10 шт.

Написати
Київ, Київська область

Текстура крему дуже легка, без липкості, миттєво вбирається, забезпечуючи глибоке зволоження шкіри. Створює ефект здорової, яскравою, наповненою вологою шкіри.
Активні інгредієнти: 
Інтенсивно зволожуючий крем-гель з вмістом 100% гіалуронової кислоти у складі глибоко зволожує шкіру обличчя, а також здатний захистити від пересушування і стягнутості після вмивання водопровідною водою. Ефективно відновлює суху шкіру обличчя, надаючи їй гладкість і пружність. Компоненти крему глибоко проникає в роговий шар шкіри, наповнюючи його вологою.

Ваша шкіра стане молодою, пружною, свіжою та здоровою, допомагаючи скинути пару років. Також містить чисту льодовикову воду Аляски, морську воду та березовий сік. Засіб має текстуру легкого гелю, але при цьому глибоко зволожує шкіру. Колаген і оливкове масло в складі поступово підвищують пружність шкіри. Екстракти кавуна і гамамелісу допомагають заспокоїти і збільшити захисні функції глибоко в дермі.

Легка формула гелю дозволяє зволожити як сухе, так і жирну шкіру обличчя, контролюючи шкірно-жировий баланс. М'яко охолоджує і заспокоює роздратовану і проблемну шкіру. Екстракти кавуна, базиліка і гамамелісу ефективно захищають чутливу шкіру від негативних факторів навколишнього середовища.

Спосіб застосування : нанесіть трохи крему і рівномірно розподіліть по всьому обличчю легкими рухами.

Об'єм: 50мл
Країна виробник: Корея

  • Розділ Мода, стиль і краса
  • Додане 09.04.2024 17:35

Katya.Niks

На okidoki з січня 2017

  • Приватна особа
  • 2 оголошень
КН
Підписатися

Схожі оголошення

Переглядів: 1113 (+2 сьогодні)

Номер оголошення: 5950376

Повідомлення про порушення